Timo van 't Hoff är ny Chief Business Development Officer på RISE

Foto: Rise

RISE har utsett Timo van ´t Hoff till den nyinrättade rollen CBDO och kommer ansvara för avdelningen Affärsutveckling och externa relationer samt vara medlem i RISE koncernledning. Timo tillträder tjänsten 3 maj.

Timo van ´t Hoff kommer närmast från HMS Networks där han är Chief Product Officer. Han har tidigare även haft roller som General Manager Business Unit Anybus på HMS, vd på Volvo Car Retail Solutions och Director Product Management och R&D på Marine Tank Management.

 -  Jag vill hälsa Timo varmt välkommen till RISE både som kollega och som en del av koncernledningen. Timo är både visionsdriven och resultatinriktad, säger Pia Sandvik, vd RISE. 

Avdelningen Affärsutveckling och externa relationer har som uppdrag att säkerställa utvecklingen av RISE tvärdisciplinära erbjudande och framtida innovationsinfrastruktur för att möta näringslivets och samhällets långsiktiga och stora utmaningar. Avdelningen koordinerar RISE fem affärs- och innovationsområden och koncerngemensamma strategiska satsningar för att stimulera och öka samverkan mellan olika kompetensområden med ny kompetens, affärer och kunder i fokus.