Kiwa Inspecta i Karlstad flyttar till nya lokaler

Foto: Kiwa Inspecta

Den 14 september flyttar Kiwa Inspectas två kontor i Karlstad ihop i nya lokaler på Gjuterivägen 28. I de nya lokalerna finns bland annat ett nybyggt röntgenrum som är helt unikt i Värmland, berättar Patrik Ekhagen, enhetschef i Karlstad.

Sedan Kiwa Inspecta gick ihop med FORCE Technology sommaren 2019 har företaget suttit på två olika adresser i Karlstad. Nu samlas styrkorna i nya lokaler som blir arbetsplats åt företagets drygt 40 medarbetare på orten.

- Det har varit svårt att sitta på två olika kontor, så det här tror jag kommer bli väldigt bra. Vi har satsat ordentligt på de nya lokalerna och bland annat byggt ett nytt röntgenrum för provning, med teknik som inte finns någon annanstans i Värmland, säger Patrik Ekhagen, enhetschef i Karlstad, i ett pressmeddelande.

Kiwa Inspecta i Karlstad erbjuder besiktning, provning och teknisk konsultation till kunder över hela Värmland. Här finns expertis inom allt från lyftbesiktning och kontroller av tryckkärl till OVK-besiktningar och röntgenprovning.